Artikkelen er hentet fra pressearkiv.Desember 2021

 

Norway Live er Norges eneste TV-kanal som sender direkte døgnet rundt, med programmer som «Utsikt» og «Ski-TV». I november gikk en ny sesong av programmet «Ski-TV» på lufta, med over 30 kameraer med 100 utsnitt. Flere anlegg deltar inn mot sesongstart.

Norway Live TV er å finne på Apple TV, Altibox, Telia og Riks-TV. Men det er ikke bare foran TV-skjermen seerne er. Kanalen mener å ha funnet en balanse mellom godt innhold til forbruker og relevant informasjon fra programpartnere. En slags live-markedsføring, pakket som Infomasjonsbasert-Live-TV.

– Vi produserer innhold som kan benyttes 24/7, i alle kanaler. Hele veien har tanken vært at våre programmer skal kunne vises til enhver tid; på alt fra nettsider og sosiale medier, til skjermer på togstasjoner og hoteller, eller hjemme i TV-stuen, sier Pål Andreas Gjersøe, daglig leder i Norway Live.

– Det er bare kreativiteten som setter begrensning for hva slag programmer vi skal lage. Men «Ski-TV» er jo en fantastisk fin måte å vise seg frem for anleggene. Det er elementært for anleggenes business å kunne informere om vær og vind, åpne nedfarter og løyper, tilbud og annet. Dette har tidligere blant annet blitt gjort med ustabile webkameraer. I dag dytter vi all denne informasjonen inn i en produksjon av TV-kvalitet. Og vi kan dele innholdet hvor som helst – når som helst, fortsetter Gjersøe.

Det planlegges også for programmer som «Marka LIVE» i samarbeid med Skiforeningen, og «Fyr til Fyr» i samarbeid med Kystverket.

– Innholdet deles hyppig på ulike nettsider. I lokale og nasjonale aviser, nærings- og kultursider, osv. Krysspublisering over flere kanaler gir et bredt nedslagsfelt og fungerer som en evig «content maskin» for destinasjonen, avslutter Gjersøe.

Alle programmer fjernproduseres fra hovedkontoret i Oslo. Her er Pål Andreas Gjersøe avbildet i front av kanalens kontrollrom.
Alle programmer fjernproduseres fra hovedkontoret i Oslo. Her er Pål Andreas Gjersøe avbildet i front av kanalens kontrollrom.

 

Oppdatering 23.januar, 2024:
Programmet Ski-TV sendes døgnet rundt, og har nå i snitt over fem millioner eksponeringer hver måned. Grunnen til dette er åpen distribusjon. Du finner «Ski-TV» på alt fra hotellrom, i butikker, på flytoget, bussholdeplassen, kjøpesentre, og lignende – til LIVE kinoreklame, nettaviser og sosiale medier. Du kan selvfølgelig fortsatt se “Ski-TV” på din TV, via Apple-TV, RiksTV, Altibox, Telia, YouTube eller chromecast.
Beitostølen, Gausta og Nesfjellet er nye deltagere for sesongen. Det er nå over 20 deltagende anlegg i programmet.