Info

​Natur og kultur – LIVE fra Norge.

Vi bryter mønsteret med dagens hektiske mediehverdag ved å tilby LIVE-sendinger fra vakre Norge, i et rolig tempo. Norway Live er dedikert til å skape skreddersydde programkonsepter i samarbeid med kultur- og reiselivsaktører. Våre programmer søker å finne den perfekte balansen mellom engasjerende innhold for seere, og relevant informasjon fra våre partnere.

Med vår IBLTV-teknologi (Informasjonsbasert-Live-TV) gjør vi det mulig å kostnadseffektivt utvikle helhetlige, kreative og unike programkonsepter. Dette gir glede både til ulike målgrupper og seere. Vårt produserte innhold kan enkelt deles på tvers av alle kanaler og plattformer. Norway Live har også Norges første lineære TV-kanal (Norway Live TV) som alltid sender LIVE – 24 timer i døgnet.

Utforsk Norge, her og nå.

Distribusjon

Produksjon

Programmer skapes gjennom fastmonterte bevegelige kameraer plassert ute hos våre programpartnere, fjernstyrt fra vårt kontrollsenter i Oslo. ​Norway Live tar ansvar for alt nødvendig produksjonsutstyr og håndterer distribusjon.

Pris fra 6.000,- / mnd* eks mva

TA KONTAKT MED VÅR PROGRAMAVDELING

Produksjonsfordeler hos Norway LIVE

Vår Distribusjon og Support-avtale inkluderer 99 % oppetid, tilgjengelig Support døgnet rundt, samt leie av produksjonsutstyr.

* For å sikre optimal kvalitet oppdaterer vi til det nyeste og beste utstyret hvert tredje år. Månedsavgiften varierer derfor avhengig av antall kameraer.

Øvrige LIVE-produksjoner

Norway Live gjør også øvrige LIVE-produksjoner, som ekspedisjoner, eventer, timelapse, etc. Les også mer om vår CreativeLIVE avdeling.
Prises på forespørsel.

Create LIVE

Avdelingen Create LIVE jobber med formater, visuelle profiler og kommersielt innhold. Vi bistår med alt fra konseptutvikling, innhold og produksjon, til kreativ distribusjon.

Vi mener at kommersielt innhold som presenteres i våre programmer skal være relevant, og til nytte for seere. Vi etterstreber også at programmene treffer ønsket marked, med høy dekning og frekvens.

Norway Live er ikke tradisjonelt reklamefinansiert. Hvert program finansieres av våre programpartnere og/eller relevante samarbeidspartnere for de ulike programmene.

Create LIVE jobber konstant med å finne smartere å bedre måter å produsere historiefortellinger – med våre kunder i hovedrollen.

Ta kontakt med Create LIVE

Personvern

Norway Live leverer LIVE-produksjoner fra hele Norge.

Vi har kameraer fastmontert ulike steder. Kameraenes plasseringer og utsnitt er valgt med personvern i fremste rekke. Vi forsøker så godt det lar seg gjøre å tilpasse våre produksjoner, slik at ingen skal føle seg overvåket eller utlevert. Et program består av en automatisk rotasjon mellom ulike kamerautsnitt. Hvert enkelt utsnitt vises i underkant av 15 sekunder, og går deretter videre til neste utsnitt på en ny lokasjon.

Dersom du har innspill på enkelte kamerautsnitt eller ønsker spesifikke deler fjernet, vennligst ta kontakt med personvern@norwaylive.tv.

TA KONTAKT MED PERSONVERNSANSVARLIG

Nyhetsartikler

Geiranger LIVE. Norway LIVE create LIVE content from Norway.

Create LIVE

Just create. And bring something into existence.

Kostnadseffektive og innovative LIVE-programmer

Det krever i utgangspunktet mye planlegging, mannskap og kostbart utstyr for å gjennomføre direktesendinger.  "Vi er konstant på utkikk etter bedre…

Informasjonsbasert LIVE-TV i Lofoten

Norway Live. Informasjonsbasert-Live-TV

Norway Live har gjennomført mange morsomme prosjekter, og har til nå direktesendt alt fra skreifiske i Barentshavet, til et ørnerede på Smøla, og…

Ski-TV fra norges eneste TV-kanal som sender live døgnet rundt

Norway Live har vært på lufta siden 2019. Her kan du se alt fra skreifiske i Barentshavet, et ørnerede på Smøla, eller utsikt over by og land. Mye…