Artikkelen er et utdrag fra magasinet «alpin og fjell».
November 2023, 39.årgang. Nr.121
Tekst Runa Eggen

Kun 25 minutter fra Oslo sentrum finner vi Skimore Oslo, Oslo-områdets største anlegg med 11 heiser, 18 nedfarter og en fallhøyde på 381 meter.

Når det er grått og trist vær i byen, er det ofte flott vintervær i høyden. For å få frem dette, har Skimore Oslo og Norway Live tatt i bruk LIVE-TV på ulike reklameflater i bykjernen.

– Vi har ofte minusgrader og strålende sol, mens det er grått og trist nede i sentrum, sier daglig leder i Skimore Oslo, Espen Bengston. Det er viktig for oss å vise våre gjester og medlemmer hvordan det faktisk er hos oss. Etter at vi begynte å benytte oss av direktesending fra Norway Live på skjermer og reklameflater i Oslo sentrum, så når vi de som står og venter på trikk og buss og har tankene på alt annet enn ski og vinterglede.

Norway Live er en TV-kanal som sender LIVE døgnet rundt. De har samarbeid med flere anpinanlegg. Også Skimore Kongsberg og Skimore Drammen benytter seg av Norway Live, og alle anleggene er veldig godt fornøyd med samarbeidet og den synligheten det gir.